-EU SUNT CREAȚIA MEA-

Curs Transformațional de 8 săptămâni de Activare a Copilului Interior

Este o călătorie Transformațională de 8 săptămâni în care îți eliberezi 

Copilul Interior de lanțurile fricii, durerii, tristeții 

și îl lași liber să se bucure de Viață!

Consideri că ai un
potențial nedescoperit
ce stă ascuns în interior?

Ai ajuns în viața ta, să simți că te învârți într-un cerc vicios în anumite situații?

Ori rutina a devenit singurul mod prin care tu trăiești?

Te-ai gândit de multe ori că îți dorești să faci primii pași înspre visul tău însă nu ai avut curaj?Te-ai resemnat pentru ca nu știi cum
să ieși din cercul vicios?

Ai renunțat la ceva sau chiar la cineva, doar din frică sau neputință pentru că nu aveai o claritate de cum ai putea să mergi mai departe pe drumul pe care ți-l doreai?

Sau pur și simplu simți uneori frică, tristețe sau durere interioară, pentru care nu au o explicație?

 

Dacă vrei să-ți dai un restart la cel puțin un domeniu din viața ta, atunci ce urmează să împărtășesc mai jos este pentru tine.

Copilul tău interior te așteaptă să-l vezi, să-l simți, să-l auzi....să-l iei în brațe!

Acestă metodă de transformare aduce foarte multe beneficii!

ÎNSĂ ESTE UN PROCES FASCINANT ȘI PROVOCATOR CARE CERE IMPLICAREA TA 100!

Dacă cumva crezi că am fost o norocoasă, și îmi e ușor să vorbesc din punctul în care sunt azi, și că mie mi-a ieșit din prima, te asigur că s-a cerut de la mine o alegere conștientă de a mă arunca în această călătorie, implicare 100%, responsabilitate în proces și curaj. 

Trezirea mea a început în 2010 când “întâmplător” am primit într-o călătorie cu trenul o carte cadou – Frecvența de Geniu – care este despre cum poți să pictezi pe o pânză nouă viața ta, dincolo de tenebrele minții.

Din acel moment am pornit în această minunată călătorie de conștientizare de sine și de a învăța cum să creez conștient.

Pot să împărtășesc că au fost și momente în care nu vedeam luminița de la capăt, însă nu m-am dat bătută. 

De ce?

Pentru că undeva pe drum, într-o meditație i-am promis fetiței mele interioare că nu o mai părăsesc niciodată și că voi face tot ce îmi stă în putință să ieșim din durere și să fim fericite, să facem ce ne bucură și să ne exprimăm talentele și potențialul interior. 

Un alt moment cheie a fost la 28 de ani când mă aflam la 2 ani distanța de la experiența depresiei severe  prin care am trecut și m-am panicat când am început să simt cum simptomele ei își arată colții din nou.

Chiar dacă până atunci am făcut multe în viață și pot să spun pe scurt cam cum a arătat viața mea.

Am călătorit în  țări precum: America – New York, Franța – Paris , Italia – Milano, Grecia – Atena, Turcia –  Istanbul, Korea de Sud – Seoul, China, Singapore, ca model internațional. Am lucrat 7 ani la televiziunea locală sătmăreană ca realizator de emisiuni și prezentator tv. Apoi m-am mutat la București, unde am avut proiecte în media ca actriță, reclame care rulau la TV și pe Youtube, sedințe foto pentru branduri de haine, plus terminasem o facultate și m-am apucat de încă una, însă totuși ceva lipsea.

Lipseam eu din relație cu mine, lipseam eu din viața mea!

Am căutat o viață întreagă să fiu perfectă, să par puternică și de neatins, să fac totul bine ca să primesc apreciere din jur și aprobare, să fiu mereu scoasă din cutie, perfectă, până când sufletul meu a zis STOP, până aici!

Ori te oprești și faci ceva pentru tine și viața ta, ori dacă continui cu superficialitatea asta față de tine, vei simți și mai multă durere interioară, până nu vei mai putea face nimic din ce-ți propui și îți dorești cu adevărat. 

Vrei o viață de compromisuri, neîmpliniri și neputințe, iar percepția ta că nu se poate altfel să devină un mod obișnuit de a trăi?!

Există anumite legi ale sufletului pe care dacă nu le onorăm și respectăm, riscăm să rămânem deconectați de acesta, astfel că durerea, blocajele și suferința ne sunt prieteni la fiecare pas.

Aceasta e pe scurt povestea mea de trezire la Viață!

Așa am ajuns în ziua, când, oricât de greu sau rușinos a fost pentru mine, am vorbit cu o prietenă, căreia i-am spus că îmi doresc terapie.

În următoare secunde totul era rezolvat, pentru ca mi-a recomandat un om extraordinar ca psihoterapeut, care m-a ajutat să clădim piatra de temelie în tranformarea vieții mele. 

Când vrei ceva cu adevărat și e benefic pentru tine, totul se aliniază!

Din acel moment viața mea s-a schimbat și am pășit în cu totul și cu totul o altă etapă de maturizare emoțională, de descoperire de sine, de trezire, de creștere și transformare personală, apoi au urmat tansformările în viața  profesională  și relațională. 

Călătoria continuă și mă bucur zi de zi de viață, creând cu încredere intenții care mă ajută să navighez cu ușurință prin provocări și să mă bucur de reușite!


Ce îți propun?

Află metoda prin care pășești într-o călătorie experiențială
în care te voi ghida pas cu pas
în procesul de vindecare a copilului tău interior, prin eliberare de trecut și crearea viitorului tău!

 

 

– EU SUNT CREAȚIA MEA – este proiectul care a luat naștere în 2019, ca o idee.

 

O idee a pornit de la angajamentul meu de a fi în serviciul celorlați.

 

Mi-am dorit foarte mult să pot dărui mai departe ceea ce am descoperit în procesul meu personal de transformare.

 

Apoi această idee a început să se materializeze din martie 2020 cu mici pași și cu schimbări minunate pe care le-au avut oameni apropiați mie cu care am început să lucrez.

 

2021 a venit cu un salt în care proiectul a crescut și am trecut la sesiunile 1 la 1, unde clienții mei au ales să parcurgă o călătorie transformațională de 7 luni cu rezultate miraculoase pe care le găsești mai jos în secțiunea de testimoniale.

 

Din 2022 am creat periodic workshop-uri de grup în care am facilitat tehnici de eliberarea a emoțiilor, meditații ghidate și constelații sistemice familiale.

 

Acum și aici lansez oficial prima ediție a cursului -EU SUNT CREAȚIA MEA-, la care te invit dacă dorești o viață liberă, împlinită, în liniște și reușite pe placul tău.

 

Energia vitală amplificată este un rezultat al conexiunii autentice cu tine, care îți oferă curajul și claritatea de a crea și a face ceea ce îți dorești și te pasionează în viața ta.

 

Am creat un spațiu unic în care facilitez călătoria experiențială de conexiune cu lumea interioară a copilului și a familiei tale interioare, de eliberare a emoțiilor prin liniștirea minții și de maturizare emoțională. 

 

Metoda de lucru cuprinde tehnici de terapie transpersonală, hipnoză și regresie, lucrul cu copilul și familia interioară, eliberarea emoțiilor – Releasing, meditații transformaționale, coaching și constelații familiale.

 

Cursul se desfășoară într-un spațiu de siguranță în care oamenii care își doresc transformarea și caută să pășească pe acest drum de descoperire interioară, au acces la unelte și tehnici transformaționale, pentru a accesa resursele interioare, care odată activate sunt disponibile pentru toată viața.

 

Este un proces interior pe care tu îl poți parcurge în următoarele 2 luni alături de mine și de alți exploratori ca tine.

 

 

Întâlnirile se vor desfășura pe zoom în zilele de joi și luni, de la ora 19. Sesiunile durează aproximativ 2 – 3 ore.

 

Mai multe detalii vei primi după ce te înscrii pe butonul de mai jos, la o sesiune gratuită de cunoaștere.

 

 

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min

 

Înscrie-te acum la o sesiune gratuită pe zoom și vei afla mai multe despre cum te poate ajuta acest curs.

 

Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine!

 

*Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Cine sunt?

În primul rând pot să îți spun că sunt o călăuză care aduce lumină acolo unde pare să fie doar întuneric pe moment,
astfel încât găsești calea înapoi înspre inima ta, având claritate imediată pe drumul vieții tale.
DESPRE OANA MARIA ȚIMERMAN

Călătoria mea de transformare mi-a deschis lumea fantastică a conexiunii cu resursele mele interioare de vindecare, de descoperire de sine, bucuria de a trăi viața și curajul de a-mi împlini misiunea personală.

Azi sunt deschizător de drumuri din rolul de psihoterapeut transpersonal, psiholog clinician, consilier în dezvoltare personală și terapeut holistic sistemic. 

Misiunea mea este să fiu ghidul celor care își doresc să acceseze resursele interioare de vindecare și transformare pentru ei și viața lor în procesul de transformare interioară.

Am descoperit și folosesc metode care te ajută să te eliberezi de stres, emoții negative, încărcături interioare sufletești, reușind să îți schimbi percepția și modul prin care ai văzut până acum lucrurile în viața ta.

Astfel ai acces la pace sufletească, liniștirea minții, conexiune interioară, echilibru, curaj, energie vitală, transformarea relațiilor tale, claritate și puterea personală de a împlini ceea ce vrei pentru tine.

-EU SUNT CREAȚIA MEA-

Beneficiile pe care le obții în urma procesului de transformare interioară.

Iată cele mai importante beneficii pe care le obții dacă decizi să parcurgi această călătorie de vindecare a Copilului tău Interior.

Sunt rezultate concrete pe care poți să le trăiești în timpul procesului.

Înscrierile sunt posibile până la expirarea cronometrului

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min

-EU SUNT CREAȚIA MEA-

Ce vei învăța în fiecare etapă din călătoria ta experiențială de cunoaștere a Copilului Interior?

Cuprinsul cursului: 8 module în 8 săptămâni

Pentru a avea claritate în proces, e important să creezi o intenție pe care o vei sădi în inima ta. 

Aceasta te va ghida autentic făcând loc manifestării în viața ta așa cum tu ai nevoie și e benefic pentru tine.

Vei cunoaște acea parte din tine, acel copil mic, acea energie vie care trăiește în interioul tău și care are nevoie de tine. 

Vei învăța cum să te conectezi cu Sinele Superior care te va ajuta să auzi, simți și vezi cu adevărat această parte a ta, dincolo de orice concept sau înțelegere mentală.

Copilul interior este cheia înspre Inima ta.

Pilonii unei ființe umane sunt mama și tatăl, fără ei nu avem rădăcini și o bază solidă.

Vei descoperi cum să eliberezi ceea ce nu a funcționat în relație cu mama ta biologică prin accesarea energiei mamei interioare ideale.

Și cum te poate ajuta energia mamei interioare după activarea acesteia, oriunde și în orice situație.

Această curațare și vindecare interioară în relație cu energia arhetipală a mamei  îți oferă spațiul de a identifica care e nevoia copilului interior și astfel sa-ți oferi tu ție ceea ce ai nevoie cu adevărat.

Vei accesa spațiile blândeții, compasiunii, hrana interioara, acceptare de sine și iubire necondiționată.

Mama este Poarta spre Viață și Tatăl este poarta spre Lume.

De mână cu mama primești viața și ești conectat cu interiorul tău, iar de mână cu tatăl poți avea realizări în lume: relații, bani, job, carieră, reușite în plan fizic. 

Vei descoperi cum să eliberezi ceea ce nu a funcționat în relație cu tatăl tău biologic prin accesarea energiei tatălui interioar ideal în relație cu nevoia copilului interior.

Vei accesa spațiile siguranței, protecției, a ordinii, alinierii interioare, curajului de a te arăta lumii, de a avea o voce și de a acționa liber.

Accesezi resursele tale interioare și creezi un nou viitor pentru tine și viața ta.

În acest punct ai creat o ordine interioară și ești susținut/ă de energiile părinților interiori în a împlini ceea ce alegi să faci pentru tine și viața ta.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect.


1.Cursul cadou  Gol interior versus Putere Personală: conține 2 meditații și 3 practici de transformare interioară.

2.Grup de suport facebook/telegram cu intervenții de coaching vocale sau video.

3.Sistem de Buddy - fiecare participant va avea un partener de drum. 

4.Meditații și sesiunile de curs înregistrare.

5.Bonus 1 sesiune 1 la 1 după prima lună din călătoria ta experiențială.

6.Grupul va fi alcătuit din 10 persoane, pentru a putea lucra eficient cu fiecare participant.

Super Bonus 

Dacă te înscrii chiar acum cu plata de 33 euro vei primi cadou un Voucher – Shower of Energy&Love –

Este vorba de o sesiune de curățare energetică care îți oferă acces imediat la energie, vitalitate, claritate și putere de acțiune într-o situație în care simți că ai nevoie de o rezolvare urgentă.

 

*VOUCHERUL ESTE VALABIL 12 LUNI.

*Sesiunea este facilitată fie online sau la cabinetul fizic pentru persoanele din București.

 

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min

Înscrie-te acum la o sesiune gratuită pe zoom și vei afla mai multe cum te poate ajuta acest curs.

 

Încă din prima săptămână, vei experimenta o transformare remarcabilă atât

în plan personal, cât și energetic și fizic.

*Poți să-ți ocupi acum locul în curs achitând 33 euro pentu a primi automat Voucherul Cadou! 

*Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumit/ă.

Pot să te asigur că îți va plăcea foarte tare ce am creat și că vei avea rezultate atât imediate cât și pe termen lung în urma cursului.

Scopul meu este de a te ghida să obții rezultatele pentru care te-ai înscris la curs și a te susține să faci practicile care te ajută în materializare.

Dacă după încheierea cursului simți că încă mai ai de lucru la obiectivele tale, ai tot suportul meu și prelungim colaborarea cu încă 1 lună.

Dacă după 21 de zile în care ai practicat și urmat pașii din proces, din orice motiv simți că acest curs nu este pentru tine și nu rezonezi cu energia grupului, primești banii înapoi fără explicații și complicații.

AFLĂ CUM SĂ TE CONECTEZI CU SINELE SUPERIOR ȘI FAMILIA TA INTERIOARĂ, ACTIVÂND DARURILE ȘI HARURILE TALE, PENTRU A AVEA CE ÎȚI DOREȘTI CU ADEVĂRAT ÎN VIAȚĂ! (2)

VREI SĂ:

1.ÎNVEȚI CUM SĂ TE CONECTEZI CU COPILUL ȘI PĂRINȚII INTERIORI, ACTIVÂND DARURILE ȘI HARURILE TALE, PENTRU A AVEA CE  ÎȚI DOREȘTI CU ADEVĂRAT ÎN VIAȚĂ.

2.DESCOPERI CUM SĂ TE CONECTEZI CU INIMA SACRĂ ȘI SINELE SUPERIOR.

3.ACCESEZI RESURSELE TALE INTERIOARE DE VINDECARE ȘI CURĂȚARE ENERGETICĂ

4.FII CONȘTIENT DE CEEA CE CREEZI ȘI TE BUCURI DE LIBERTATEA DE A AVEA ACCES LA ABUNDENȚĂ

5.ACTIVEZI RESURSELE INTERIOARE DE AUTO-VINDECARE.

6.CUREȚI ENERGIA CARE TE BLOCHEAZĂ ÎN DOMENIILE CARE CONTEAZĂ PENTRU TINE.

7.AFLI CINE EȘTI CU ADEVĂRAT  DESCOPERIND MĂREȚIA DIN TINE. 

8.AI ACCES LA PUTEREA TA INTERIOARĂ.

9.SĂ TE BUCURI DE VIAȚĂ LIBER ȘI CU PACE ÎN INIMĂ.

10.ELIBEREZI DE LA RĂDĂCINĂ PROGRAMELE LIMITATIVE ȘI EMOȚIILE CARE NU-ȚI MAI SERVESC.

11.ÎȚI DESCOPERI MISIUNEA PERSONALĂ, SCOPUL ȘI SENSUL AUTENTIC.

12.CREEZI O RELAȚIE EXTRAORDINARĂ CU TINE ȘI CU CEILALȚI.

13.AI PARTE DE O VIAȚĂ MAI BUNĂ, SĂ CĂLĂTOREȘTI, SĂ ÎMPLINEȘTI MISIUNEA PERSONALĂ ȘI SĂ EXPERIMENTEZI NOUL.

Ce spun oamenii minunați care au lucrat cu mine și au parcurs acest proces...
Hai sa recapitulăm ce anume primești dacă te înscrii.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min

Poți începe imediat această călătorie fantastică! 

 

Înscrie-te acum la o sesiune gratuită pe zoom și vei afla mai multe despre cum te poate ajuta acest curs să accesezi Lumea ta Interioră prin conectarea ta cu Copilul Interior .

Cursul începe când te înscrii!

*Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagina, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare drag.

Mai multe detalii despre curs le vei primi după ce programăm o întâlnire gratuită pe zoom de cunoaștere.